Dijkstra

Zeilmakerij Dijkstra

Zeilmakerij Dijkstra ging je voor en BARSTEN nu ook van de creativiteit! Zeilmakerij Dijkstra is sinds de jaren ’70 een begrip op het gebied van tent- en zeilmakerij. Bij dit allround zeil- en tentmakerij bedrijf uit Friesland staat kwaliteit, ontwerp en service hoog in het vaandel.

De opdracht

Een nieuwe bootkap laten maken voor je boot of schip is niet zomaar een investering. Om potentiële klanten een duidelijk beeld te geven van het proces, hebben wij een uitleganimatie gemaakt over de werkwijze van Zeilmakerij Dijkstra.

 

De reactie van de klant

“Wij van Zeilmakerij Dijkstra zijn dik tevreden over de werkwijze die BARST hanteert om tot een super leuke animatie te komen. Daarom zijn wij ook dik tevreden met de animatie die gemaakt is voor ons. Het hele proces is in goed overleg gedaan en uitgebeeld in de animatie precies zoals wij voor ogen hadden. Kortom, een dik tevreden klant! Wij zullen dan ook iedereen adviseren om bij BARST een animatie te laten maken.”

Het resultaat

Het eindresultaat is een strakke, duidelijke animatievideo. Geheel in stijl van de nieuwe positionering van Zeilmakerij Dijkstra. Stap voor stap legt de video uit hoe een bootkap helemaal op maat wordt gemaakt.

"Door de animatievideo weten onze klanten goed wat ze kunnen verwachten."

- Zeilmakerij Dijkstra

 

Vacature video

Omdat Zeilmakerij Dijkstra op zoek was naar naar nieuwe collega’s, hebben wij deze pakkende vacature video gemaakt. Ook je openstaande vacature extra laten opvallen met een vacature video? Neem even contact met ons op!

Oma's

Breng jouw wereld
in beweging

06 39676407

Kom in contact